Φτιαγμένη με μεράκι από φρέσκα, ζουμερά, γλυκά πορτοκάλια που απλόχερα μας χαρίζει η Ελληνική γη και χέρια που αναγνωρίζουν την αξία της. Η Πορτοκαλάδα Έψα δεν έχει χρωστικές ουσίες.
Οι διάφανες φυσαλίδες της μας έκαναν να τη χαζεύουμε για ώρα, πριν την απολαύσουμε. Η παραδοσιακή συνταγή της είναι ο λόγος που μας ξυπνάει αναμνήσεις, ενώ κρατάει τη ζωντάνια της με την πλούσια, αυθεντική γεύση της. ...
Με πιπεράτη, γλυκόπικρη γεύση, χρώμα κατακόκκινο, το Campari πίνεται με σόδα, με Gin και γλυκό vermouth, ή και σκέτο.
Ένα απαραίτητο συστατικό για πετυχημένα Cocktails.